Corien van den Haak

corienMijn naam is Corien van den Haak. Ik heb een bouwkundige achtergrond en heb zelf al 7 jaar zonnepanelen. Nadat ik zonnepanelen heb laten installeren en ik ook mijn huis laten isoleren. Het leuke daarvan is dat je er daarna geen omkijk aan hebt en jaren kan genieten van een lagere energierekening.

Ik ben al een aantal jaar actief bij Energie-U om grotere projecten zonnepanelen van de grond te krijgen. Daar gaat nu wel het één en ander in gebeuren.
Intussen werd ook de actie Zonnig-030 gestart. Daarin ben ik een van de adviseurs. Ik kom vaak bij mensen die al een tijdje nadenken over zonnepanelen maar de hoeveelheid informatie van diverse leveranciers is overweldigend. Het is dan moeilijk om een goede keuze te maken. Ik vind het dan leuk om alle vragen die mensen hebben met ze door te nemen en zo concreet mogelijke antwoorden te geven zodat ze die keuze wel kunnen maken.

De Zonnig030-actie maakt het mogelijk om een onafhankelijk advies te geven en die onafhankelijkheid vind ik ook belangrijk. Voor mij maakt het niet uit of mensen een groot of klein systeem willen en die houding wordt gewaardeerd. Voor mij is de wens van de klant leidend. Daarnaast ben ik voor Energie-U ook de vraagbaak voor VvE’s die iets met zonnepanelen willen.