Wie zijn wij

Over Energie-U

RPC-MiljardsteWatt-NL-130914-029
Samen met VV Elinkwijk heeft Energie-U de 1.000.000.000ste Watt van Nederland neergelegd. Een goede reden voor een feestje!

Zonnig030 is een initiatief van vereniging Energie-U. De vereniging is in 2010 opgericht met het doel om in Utrecht zelf duurzame energie te gaan opwekken. De actie Zonnig030 is bedoeld om het ook voor individuele huishoudens makkelijk te maken om zonnepanelen aan te schaffen. Met onze hulp zijn er al 450 huizen van zonnepanelen voorzien!

Naast huishoudens zet Energie-U zich ook in voor zonnepanelen voor sportverenigingen, op daken van gebouwen van de gemeente, en lobbyen we bij woningcorporaties om zonnepanelen ook voor huurders mogelijk te maken.

De mensen

Anton
Anton Kiewiet

Ik ben zelfstandig milieuadviseur en werk vooral voor gemeenten en omgevingsdiensten. Daarnaast heb ik jarenlang in de branche gewerkt en ik geef nu met veel plezier persoonlijke adviesgesprekken. In Leidsche Rijn, waar ik woon, heb ik al talloze mensen met zonnepanelen geholpen.

corien
Corien van den Haak

Ik heb een bouwkundige achtergrond en heb zelf al 7 jaar zonnepanelen. Binnen Zonnig030 verzorg ik persoonlijke adviesgesprekken.Lees hier meer.

Bouke_pasfoto
Bouke van der Spoel

Na mijn studie Cognitieve Kunstmatige Intelligentie heb ik een draai van 180 graden gemaakt in mijn carrière en houd ik me nu bezig met duurzaamheid.  Met mijn ICT-vaardigheden is het logisch dat ik de website doe.  Lees hier meer.